BELLAVIA Logo
Bell 429 and Bell 505 on the sky

Ιδιωτικές πτήσεις με ελικόπτερο στην Ελλάδα

Στην Bellavia, επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύετε. Είτε το ταξίδι σας έχει ως κίνητρο τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε είναι για σκοπούς VIP είτε για σκοπούς αναψυχής, οι ιδιωτικές πτήσεις με ελικόπτερο στην Ελλάδα προσφέρουν ασύγκριτη ιδιωτικότητα, ασφάλεια και ταχύτητα.
Ιδιωτικές πτήσεις με ελικόπτερο (επαγγελματικές, αναψυχής, VIP) στην Ελλάδα | Bellavia
Αυτό που κάποτε θεωρούνταν προνόμιο έχει εξελιχθεί σε υπηρεσία πρώτης προτεραιότητας. Η ακλόνητη δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας απρόσκοπτα, ακόμα και αν αυτός βρίσκεται σε απομακρυσμένες, ορεινές περιοχές ή πάνω από τεράστιες υδάτινες εκτάσεις.

Ο χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός και τα ιδιωτικά μας ελικόπτερα παρέχουν μια έξυπνη και συναρπαστική λύση για αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου σας. Επιλέξτε από τον μοναδικό στόλο ελικοπτέρων μας, το καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και ξεκινήστε ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει στην οργάνωση των ιδιωτικών σας πτήσεων με ελικόπτερο, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα και ιδιωτικότητα.

Είτε κατευθύνεστε προς μια κρίσιμη επαγγελματική συνάντηση, είτε ξεκινάτε διακοπές VIP είτε σχεδιάζετε μια χαλαρή απόδραση, οι ιδιωτικές πτήσεις με ελικόπτερα της Bellavia σάς προσφέρουν την ευελιξία να οργανώσετε το ταξίδι σας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται προνόμια όπως πολλαπλές στάσεις ή ακόμα και ελικόπτερο σε κατάσταση αναμονής για εσάς, εξασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Ιδιωτικές πτήσεις με ελικόπτερο ειδικά για τις ανάγκες σας

Στην Bellavia δεν ασχολούμαστε μόνο με τη μεταφορά σας αλλά και με τη δημιουργία ανεξίτηλων αναμνήσεων.

Θα θέλατε να νοικιάσετε ένα ελικόπτερο στην Ελλάδα προκειμένου να ικανοποιήσετε κάθε σας ανάγκη;

Βιαστείτε, καθώς το επαγγελματικό προσωπικό μας είναι άριστα εξοικειωμένο με την οργάνωση αξέχαστων γεγονότων ζωής!

Από ρομαντικές προτάσεις γάμου πάνω στα ελικόπτερά μας μέχρι νύφες και ζευγάρια που φτάνουν σε αυλές εκκλησιών με στυλ, κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μπορούμε ακόμα να μεταφέρουμε τους καλεσμένους σε χαρμόσυνες τελετές ή εταιρικές εκδηλώσεις με ακρίβεια και στυλ.
Business-bellavia helicopter on yacht

Επαγγελματικές πτήσεις: Ακρίβεια, άνεση, κύρος

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, ο χρόνος είναι χρήμα. Διαχειριστείτε το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο με ακρίβεια, άνεση και κύρος, επιλέγοντας την Bellavia.

Τα ελικόπτερά μας σας μεταφέρουν ακόμα και στους πιο μακρινούς και δυσπρόσιτους προορισμούς μέσα σε λίγες ώρες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εμβέλειά σας, να συναντήσετε συνεργάτες, να εντυπωσιάσετε επισκέπτες και να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στο έπακρο με στόχο την επαγγελματική επιτυχία.

Είτε πρόκειται για κρίσιμες συναντήσεις, είτε για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης, είτε για επιχειρηματικές εκδηλώσεις κ.λπ. ο χρόνος γίνεται σύμμαχός σας.

Η Bellavia σάς προσφέρει επίσης τη μεταφορά αλληλογραφίας ή φορτίου με ελικόπτερο, για την άμεση κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών.
Bell-429 boarding vip

VIP πτήσεις για απαράμιλλη πολυτέλεια

Ανακαλύψτε τις VIP πτήσεις της Bellavia για ένα απαράμιλλο ταξίδι που χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια, άνεση και κύρος.

Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας προσαρμοσμένης σε κάθε σας επιθυμία.

Με τα VIP ελικόπτερά μας που διαθέτουν ευρύχωρες καμπίνες και κορυφαίες ανέσεις, η άνεση και η ιδιωτική σας ζωή αποτελούν προτεραιότητά μας.

Επιλέξτε την Bellavia για να κάνετε τη διαφορά, είτε εντυπωσιάζοντας πελάτες, είτε πραγματοποιώντας κρίσιμες συναντήσεις, είτε βελτιστοποιώντας τη διαχείριση του χρόνου σας με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες.

Ζήστε την εμπειρία της κομψότητας και της πολυτέλειας μαζί μας!
Special Events helicopters

Ειδικές εκδηλώσεις: Αναβαθμίστε την εμπειρία

Όταν πρόκειται για ειδικές εκδηλώσεις, πάμε σε άλλο επίπεδο.

Απογειώστε το πάρτι ή την ειδική περίσταση μεταφέροντας τους καλεσμένους σας σε εκπληκτικές τοποθεσίες μέσα σε λίγα λεπτά. Με τις υπηρεσίες ναύλωσης ελικοπτέρου που προσφέρουμε, μπορείτε να επιλέξετε τους πιο συναρπαστικούς χώρους και να βασιστείτε σε εμάς για ειδική τροφοδοσία και υποστήριξη εξοπλισμού, ενισχύοντας τη μαγεία της εκδήλωσής σας.
Wedding onboard helicopter

Γαμήλιες τελετές: Η αγάπη απογειώνεται

Φανταστείτε τον γάμο των ονείρων σας σε ένα γραφικό ελληνικό νησί ή σε οποιονδήποτε άλλο υπέροχο προορισμό. Με την Bellavia, η γεωγραφική απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο.

Κάνουμε το γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα πετώντας σας προς ττην ευτυχία γρήγορα και με ασφάλεια. Τα ελικόπτερά μας λούζουν εσάς και τους καλεσμένους σας με πέταλα λουλουδιών, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές της ζωής σας με όλους τους αγαπημένους σας που μπορούν να πετάξουν μαζί μας!

Ψάχνετε να νοικιάσετε ένα ελικόπτερο για περιήγηση στα αξιοθέατα; Η Bellavia είναι αυτό που ψάχνετε!

Συχνές ερωτήσεις

 • 1. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός επιβατών που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ελικόπτερο;

  Τα ελικόπτερά μας μπορούν συνήθως να φιλοξενήσουν 4 έως 6 επιβάτες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεταφορές μικρών ομάδων. Για μεγαλύτερα γκρουπ, μπορούμε να αξιοποιήσουμε επιπλέον ελικόπτερα, εάν χρειάζεται.

 • 2. Πόσο μακριά μπορείτε να ταξιδέψετε με ελικόπτερο;

  Η εμβέλεια ενός ελικοπτέρου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και το μοντέλο του. Κατά μέσο όρο, τα περισσότερα ελικόπτερα μπορούν να ταξιδέψουν περίπου 2,5 ώρες με έναν μόνο ανεφοδιασμό καυσίμων.

  Αυτή η εμβέλεια μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά πολυάριθμους προορισμούς εντός της Ελλάδας. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, μπορούμε να προγραμματίσουμε στάσεις ανεφοδιασμού για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

 • 3. Είναι δυνατόν να οργανωθεί μεταφορά με ελικόπτερο σε απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα;

  Ναι, τα ελικόπτερά μας μπορούν να προσεγγίσουν ακόμη και απομακρυσμένες ή ορεινές περιοχές, παρέχοντας αποτελεσματική μεταφορά στους επιθυμητούς προορισμούς σας.

 • 4. Με ποια ταχύτητα πετούν τα ελικόπτερα της Bellavia;

  Τα ελικόπτερά μας πετούν με ταχύτητες από 95 έως 140 κόμβους, ανάλογα με το μοντέλο.

 • 5. Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ελικοπτέρου στην Ελλάδα;

  Το κόστος ενοικίασης ελικοπτέρου στην Ελλάδα μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του ελικοπτέρου, τη διάρκεια της ενοικίασης και τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που απαιτούνται. Σε γενικές γραμμές, οι τιμές ξεκινούν από 1.500€/ώρα.

  Για τις ακριβείς τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

 • 6. Παρέχετε ξεναγήσεις και πτήσεις περιήγησης εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς;

  Ναι, μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία περιήγησης, αφού σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δείτε από ψηλά την ιστορική περιοχή της Αττικής, τους βράχους των Μετεώρων και όποιο άλλο αξιοθέατο επιθυμείτε!

  Για περισσότερες πληροφορίες, εξερευνήστε τώρα τις υπηρεσίες περιήγησης σε αξιοθέατα με ελικόπτερο!

 • 7. Μπορώ να ζητήσω ένα εξατομικευμένο δρομολόγιο ελικοπτέρου;

  Βεβαίως! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε εξατομικευμένα δρομολόγια ελικοπτέρου προσαρμοσμένα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

  Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

 • 8. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για ενοικίαση ελικοπτέρου με την εταιρεία σας;

  Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πτήση με ελικόπτερο μέσω τηλεφώνου, φόρμας επικοινωνίας ή, καλύτερα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 • 9. Υπάρχουν περιορισμοί βάρους και αποσκευών για τους επιβάτες;

  Ναι, ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί βάρους και αποσκευών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας για συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

 • 10. Μπορώ να επιλέξω τις τοποθεσίες αναχώρησης και άφιξης για τις πτήσεις με ελικόπτερο;

  Ναι, μπορείτε να επιλέξετε τις προτιμώμενες τοποθεσίες αναχώρησης και άφιξης για τις πτήσεις με ελικόπτερο, εφόσον πρόκειται για ασφαλή και κατάλληλα σημεία προσγείωσης.

  Μπορούμε να έρθουμε να σας παραλάβουμε από σημείο που θα μας υποδείξετε. Αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας παραλάβουμε από το πλησιέστερο δυνατό σημείο, τηρώντας πάντα τα πρότυπα ασφαλείας.

 • 11. Ποια μέτρα ασφαλείας ισχύουν για τις πτήσεις με ελικόπτερο;

  Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας. Τα ελικόπτερά μας τηρούν στο έπακρο τα πρότυπα ασφαλείας, καθώς συμπεριλαμβάνουν τακτική συντήρηση, έμπειρους πιλότους και προσωπικό εδάφους αλλά και τήρηση των κανονισμών του EASA σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας πτήσεων.

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Bellavia διατηρεί τον δικό της οργανισμό συντήρησης ελικοπτέρων (Part 145), οπότε, αν αναζητάτε πρόσθετες πληροφορίες για το θέμα αυτό, δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συντήρηση του στόλου ελικοπτέρων μας!

 • 12. Υπάρχει ελάχιστη περίοδος προειδοποίησης για την κράτηση ελικοπτέρου;

  Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα, αλλά συνήθως μπορούμε να ικανοποιήσουμε και αιτήματα της τελευταίας στιγμής.

cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram